Terug naar agenda
Beste VKF leden,
We zijn blij jullie te berichten dat onze jaarlijkse stage zal plaatsgrijpen op 19, 20 en 21 mei in het mooie BLOSO-centrum " Le Liry " te Chiny gelegen in de Provincie Luxemburg.

Praktische informatie:
Het sportcentrum ligt vlakbij de Semois en is omgeven door tweeduizend hectare bos. Het programma, vooral gericht op trainingen, is zo ontworpen dat u volop kan genieten van de omringende natuur of zelfs een bezoek aan de site of nabijgelegen dorpen kan brengen. Zaterdag beginnen de trainingen pas om 14.30, derhalve laat dit u de mogelijkheid om volop te genieten van de omgeving.

Een speciale training gericht op het aankomend DAN-examen zal plaats grijpen om 10u30!
Adres: BLOSO centrum " Le Liry " Rue du Liry 21, 6810 CHINY.

Onthaal: vrijdag 22 april vanaf 18.00 uur.

Tarief: de formule "All-in" van vrijdagavond tot zondagmiddag bedraagt: 125,- € voor volwassenen, 115,- € voor studenten en 105 € voor kinderen (-12 jaar) en begeleidende personen (ouders).
Personen die pas op zaterdag na het ontbijt toetreden, zal 10,- € in mindering worden gebracht op bovenstaande tarieven.

Infrastructuur:
Het complex bestaat uit 24 studio's voor 5 personen met badkamer en apart toilet. Het is mogelijk de ruimte in twee kleine kamers voor 2 en 3 personen in te delen. Tegen een kleine vergoeding kan de studio bezet worden door 3 of 4 personen. Deze formule is ideaal voor gezinnen.

Het centrum is uitgerust met een sporthal, een polyvalente zaal op het verdiep, een fitnessruimte, een aparte ruimte voor tafeltennis en een vergaderruimte met bar en tv.

Buiten hebben we 2 petanque ruimten ter onze beschikking. Uitgestippelde kaarten(wandelwegen) zijn ter plaatse beschikbaar. De Semois stroomt op een paar honderd meter van het centrum en het is mogelijk om kajaks te huren.

Verantwoordelijkheid: Wegens voor de hand liggende redenen zullen we geen kinderen
(-13 jaar) zonder begeleiding van hun ouders of een verantwoordelijke persoon aanvaarden. Voor de andere tieners(- 18 jaar) is een schriftelijke toestemming van de ouders nodig.
Ze moeten zich schikken naar het gezag en leven van de groep.

Te downloaden formulieren: programma en inschrijvingsformulier

Voor alle info: francois.vanbinst@gmail.com